We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?

Retourzendingen


365 dagen geld terug garantie.

Het doel van Europosters.nl is 100% klanttevredenheid. Dit doen we door producten te leveren van hoge kwaliteit.


365 dagen Niet Goed Geld Terug garantie - een heel jaar!

Wij nemen Klantevredenheid zeer serieus. Daarom hebben we onze Niet Goed Geld Terug garantie verlengd naar 365 dagen. Aarzel niet met jouw bestelling. In het geval dat je niet tevreden bent, stuur het product dan simpelweg terug en wij geven je geld terug of vervangen het product.

 

Procedure voor retourneren en ruilen

1) Beschadigd product door verzending

Als je vermoed dat jouw producten beschadigd zijn tijdens verzending, stuur dan meteen een email naar info@europosters.eu met een foto van de verpakking en het beschadigde product. Wij nemen dan meteen contact met je op en informeren je over de vervolgstappen. Jouw email moet binnen 48 uur na ontvangst van het product verstuurd worden. Claims die 48 uur na ontvangst worden ingediend worden niet in behandeling genomen.

 

2) Beschadigde producten binnen 24 maanden na koop

Zijn de producten beschadigd door (bijvoorbeeld) zonlicht? Stuur dan een email naar info@europosters.eu met een foto van een beschadigd product en wij nemen contact met je op om je te informeren over de vervolgstappen.

 

3) Niet tevreden met het bestelde product

Misschien matcht het product de kleur van je bank niet, of past het niet goed bij de stijl van je appartement. Geen probleem, stuur de items terug en wij zullen je een vergoeding geven. Zorg voor goede verpakking van de producten (bij voorkeur in de originele verpakking) om te voorkomen dat ze onderweg beschadigd raken. Stuur het pakket naar onderstaand adres.

 

Zorg ervoor dat je jouw naam, bestelnummer en bankrekeningnummer meestuurt en wij vergoeden je het aankoopbedrag.

Stuur dezelfde informatie vervolgens per email naar info@europosters.eu.

We storten het aankoopbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van de producten op jouw rekening.


4) Verkeerde producten ontvangen

Heb je een ander product ontvangen dan je besteld hebt? Stuur dan een email met foto van het product dat je ontvangen hebt naar info@europosters.eu. Wij nemen contact met je op om je te informeren over de vervolgstappen.

 

5) Bestelling is niet compleet

Mis je producten in je bestelling? Stuur een email naar info@europosters.eu met een lijst van producten die je mist. Wij nemen direct contact met je op om je te informeren over de vervolgstappen.


Laat ons ook weten op welke manier we jouw producten het beste kunnen vergoeden. Je kan kiezen uit de volgende opties:

  • Geld terug
  • Ruilen


Als je kiest voor Geld Terug en je stuurt de producten binnen 14 dagen terug, dan vergoeden we de aankoopprijs en de verzendkosten (voor vergoeding van verzendkosten komt alleen de goedkoopste manier van verzending in aanmerking. Als je kiest voor een duurdere manier van verzenden dan vergoeden we alleen het goedkoopste alternatief). Als je het product 14 dagen na ontvangst terugstuurt dan vergoeden we alleen het aankoopbedrag.

Producten die op maat gemaakt zijn (Myphoto prints, fotobehang prints, lijsten en Fotolia producten) zijn uitgesloten van vergoedingen onder de 14-dagen of 365 dagen Niet Goed Geld Terug garantie, zoals hierboven omschreven.

Kijk voor meer informatie in de Algemene Voorwaarden.

 

Contakt:

Europosters s.r.o.
Mrač 270
257 21 Mrač
Czech RepublicDecorate your life!

Met Europosters, zijn we vanaf 1999 op de markt en werden we na verloop van tijd een van de belangrijkste verkopers van posters, wandkleden, foto's, reproducties van schilderijen en diverse merchandise. We worden jaar na jaar groter en we proberen ons aanbod aan te passen aan uw voorkeuren. We kunnen uw posters, enframe-afbeeldingen afdrukken, of we kunnen u inspireren met onze blog, waar u veel nieuws uit de films, tv-series en gloednieuwe ideeën voor interieurontwerp zult vinden.

Kom onze website bezoeken en ontdek wat er in uw huis ontbrak.

Wij bieden u 100% tevredenheidsgarantie!

Mocht u niet tevreden zijn met uw aankoop, dan kunt u deze binnen 30 dagen na ontvangst terugsturen. Het product wordt dan gratis vervangen of u krijgt uw geld binnen 3 werkdagen terug.


© 1999 – 2018 Europosters Alle rechten voorbehouden.

E-Mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (alleen in het Engels)

Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken. Meer informatie Akkoord. ×
Top