We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20% op geselecteerde wandproducten ONTVANG EEN KORTINGSCODE

Retourbeleid

 

Wij nemen klanttevredenheid zeer serieus. In het geval dat je niet tevreden bent, stuur het product dan simpelweg terug en wij retourneren je geld of vervangen het product.

Maak gerust gebruik van ons garantieclaimsysteem of volg de onderstaande stappen.


100%
Klanttevredenheidsgarantie

Wat te doen waneer je producten wil retourneren?

Wanneer mag je producten retourneren?

1) Schade aan goederen tijdens transport

Als je vermoedt dat de goederen tijdens het transport beschadigd zijn, stuur ons dan binnen 48 uur na levering een e-mail met een foto van het pakket en de beschadigde goederen naar [email protected]. Wij nemen onmiddellijk contact met u op met informatie over hoe verder te handelen. Als je te laat reageert, is het helaas niet mogelijk om een claim in te dienen bij het verzendbedrijf. Je hoeft de beschadigde goederen niet naar ons terug te sturen.

 

2) Schade aan de goederen binnen 24 maanden na aankoop

Zijn de goederen beschadigd, bijvoorbeeld door de zon? Stuur ons een e-mail met een beschrijving van het defect, een kopie van de kassabon en een foto van de beschadigde goederen naar [email protected] en we nemen contact met je op met informatie over hoe verder te gaan. De garantieperiode geldt niet voor defecten veroorzaakt door onzorgvuldig gebruik of mechanische schade.

 

3) Niet tevreden met het bestelde product

Misschien past het product niet bij de kleur van je bank of past het niet bij de stijl van je appartement. Geen probleem, stuur de artikelen terug en we betalen je terug. Zorg ervoor dat de producten goed verpakt zijn (bij voorkeur in de originele verpakking) om te voorkomen dat ze tijdens het transport beschadigd raken. Stuur het pakket naar het onderstaande adres.

 

3) Verkeerde producten ontvangen of bestelling is niet compleet

Heb je een ander product ontvangen dan je besteld hebt? Mis je producten in je bestelling?  Dat kan gebeuren en onze excuses hiervoor. Stuur dan een email met foto van het product dat je ontvangen hebt naar [email protected]. Wij nemen contact met je op om je te informeren over de vervolgstappen.

 

5) Een product van slechte kwaliteit ontvangen?

Heeft u een product ontvangen van slechte kwaliteit of met een onscherpe afbeelding? Stuur dan een email met foto van het product dat je ontvangen hebt naar [email protected]. Wij nemen contact met je op om je te informeren over de vervolgstappen.

Retourartikelen inpakken en retourneren?

Wanneer u de goederen terugstuurt, zorg er dan voor dat u ze goed verpakt, zodat deze tijdens het transport niet beschadigd raken. Gebruik idealiter de origineel geleverde verpakking.

Naast het verzenden van het pakket, gelieve ons ook e-mailen aan [email protected] met de informatie dat u de goederen retourneert. Geef uw naam, ordernummer en rekeningnummer door i.v.m. waar u uw terugbetaling wilt ontvangen.

Het bedrag van de artikelen wordt binnen 14 dagen teruggestort, nadat de artikelen onbeschadigd in ons magazijn zijn aangekomen.

Retouradres?

Label de goederen zichtbaar en zend ze naar het volgende adres:

EUROPOSTERS, s.r.o.
Žďár nad Metují 139 
549 55
Tsjechische Republiek

Wat is uitgezonderd?

Op maat gemaakte artikelen kunnen niet worden geretourneerd. Hier kan enkel een claim over worden ingediend in geval overduidelijke van drukfouten of schade van onze kant. Met volgende uitzonderingen:

  • Afdrukken van je eigen foto's op fotopapier en canvas
  • Kunstafdrukken op aanvraag op fotopapier, canvas of behang
  • Maatwerk frames

Kijk voor meer informatie in de Algemene Voorwaarden.

Retourformulier

Gebruik ons retourformulier om het retourproces te vereenvoudigen. Het formulier kan online worden ingevuld en via e-mail worden verstuurd, of worden uitgeprint en samen met de artikelen worden opgestuurd naar het bovenstaande adres.

Download hier ons retourformulier.

 EuropostersDecorate your life

Sinds 1999 is Europosters een van de topverkopers van posters, schilderijen en officiële merchandise in de Tsjechische Republiek en de rest van Europa. Bij ons vind je een enorm aanbod van film, game en sport posters in alle formaten, evenals tal van originele geschenken voor echte fans van Star Wars, Harry Potter, comics of Warner Bros. Wij weten dat mokken, verzamelfiguren, puzzels en kleding de beste cadeaus zijn voor iedereen, ongeacht leeftijd of interesse. Heb jij meer met interieur design? Dan ben je bij ons ook aan het juiste adres! Elke dag versturen we posters, illustraties, fotobehang en kunstreproducties naar tevreden klanten in meer dan 25 landen.


Contact:

E-mail: [email protected]

Tel.: +44 20 3996 3131 (alleen in het Engels)

Maandag – Vrijdag  ǀ 7:00–16:00

 

© 1999–2024 Europosters Alle rechten voorbehouden.

Top