We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % op geselecteerde wandproducten ONTVANG EEN KORTINGSCODE

We horen veel dat Assassin’s Creed Valhalla de beste game aller tijden is.

02. 12. 2020

We kijken al lange tijd uit naar Valhalla. Interesse in de game is alleen maar toegenomen, mede dankzij Ubisoft’s marketing welke het ongeduldige gamers niet mogelijk liet de game te vergeten, evenals 2019’s ophef over Ubisoft’s release van het veel bekritiseerde Ghost Recon: Breakpoint, welke duidelijk maakte dat een verandering van strategie en meer aandacht tijdens de ontwikkeling van iedere nieuwe game nodig waren. 

Volgens de verschijnende meningen en recensies op internet en social media is Valhalla’s ontwikkeling in ieder geval geslaagd. Hoewel de game voor de meeste nog steeds als Assassin’s Creed zal voelen, is Valhalla niet langer dezelfde game als Assassin’s Creed Origins of Assassin’s Creed Odyssey- het creatieve team had besloten de huidige versie door te ontwikkelen en daar een aantal nieuwe features aan toe te voegen. Los van het feit dat de game op verschillende manieren nog altijd een typische Ubisoft game is, ligt de meeste focus op het geleidelijk onthullen van de wereld tijdens het hoofdverhaal. Maar mede door (ontzettend welkome) zij-quests, wordt de game steeds meer vergeleken met het populaire Skyrim of zelfs The Witcher, met dank aan zijn oog voor detail. 

 

 

Valhalla speelt af in 873 na Christus en focust op een van de interessantste periodes uit de vroege Europese Middeleeuwen – de Viking-invasie in Groot-Brittannië. Eeuwenlang hebben de brute krijgers de historie van het toekomstig Engeland en Europese vasteland beïnvloedt. De Noormannen hebben het zelfs klaargespeeld Noord-Amerika te bereiken – en in de nieuwe editie van Assassin’s Creed is dit feit eveneens behoorlijk significant.  

Het voelt aan alsof de game geen centraal hoofdpersonage bevat en daarentegen de clan centraal staat in de plot. Formeel gezegd, we kunnen Eivor als de protagonist (een meedogenloze krijger wiens geslacht kan worden gekozen) beschouwen met een voorbestemd lot en de blik op de wereld, maar hij/zij is niet meer dan deel van een familie wiens enige doel is om voor de clan te werken. De game begint met het verhaal van Eivor, de introductie en aansluitende ontsnapping van Eivor met zijn/haar halfbroer naar Engeland. Tijdens de game spendeert het karakter het meeste deel aan het oplossen van dorps gerelateerde problemen, de map ontdekken, mensen in nood helpen en andere dorpen en kerken aanvallen om het eigen dorp sterker te maken – zoals reeds eerder gezegd, het hoofddoel is de vooruitgang van de clan. 

 

Tijdens de  game zul je de reeds bekende vechtstijlen tegenkomen zoals uit voorgaande delen in de serie, maar ook compleet nieuwe taken wanneer je de wereld ontdekt: zoals het vangen van katten, vinden van slangeneieren of personages redden van rataanvallen. Volgens de ontwikkelaars zijn dit soort kleine dingen nodig om onszelf te vermaken tijdens het spelen en af te leiden van het heftige hoofdverhaal. De ondersteunende cast is goed ontwikkeld, en geeft de keuze tussen het spelen van de hoofdlijn of door de interessante zijquests te gaan van de game. Ten slotte sommige mensen vinden het ook prettig om van alles te kunnen genieten zonder dat het gehaast aanvoelt. 

Ondanks z’n compactheid, is Valhalla van Assassin’s Creed een game voor een paar honderd uur. Het zal je ongeveer 60 uur duren om door de hoofdlijn te komen, maar wanneer je ervoor kiest om de interessante zij-quests te doen kan deze indicatie langzaam naar richting oneindig gaan. En voor iedereen die naar zo een ervaring op zoek is, is dit de juiste game. Maar zelfs voor diegene die alleen in het hoofdverhaal geïnteresseerd zijn zullen vinden wat ze zoeken: ook dat is prima mogelijk aangezien de game met je meelevelt, dus je kunt je ook volledig focussen op alleen het hoofdverhaal

Voor diegene die het spel nog niet heeft aangeschaft maar wel van plan is om de jaarwisseling door te brengen in het gezelschap van gezellige Vikings en de graag de sfeer van het oude Engeland wil ervaren, hebben wij meerdere producten in onze nieuwe Assassin’s Creed Valhalla collectie welke niet fans van deze beroemde series zal pleasen, maar ook elke gamer die voor het beste wil kiezen.

 

Kristýna

" Streamer of all kind of games and big fan of fantasy and sci-fi movies. "  There is nothing better than a pleasant evening spent watching favorite movies or playing computer games and chatting with my viewers on stream.

www.instagram.com/europosters_merchEuropostersDecorate your life

Sinds 1999 is Europosters een van de topverkopers van posters, schilderijen en officiële merchandise in de Tsjechische Republiek en de rest van Europa. Bij ons vind je een enorm aanbod van film, game en sport posters in alle formaten, evenals tal van originele geschenken voor echte fans van Star Wars, Harry Potter, comics of Warner Bros. Wij weten dat mokken, verzamelfiguren, puzzels en kleding de beste cadeaus zijn voor iedereen, ongeacht leeftijd of interesse. Heb jij meer met interieur design? Dan ben je bij ons ook aan het juiste adres! Elke dag versturen we posters, illustraties, fotobehang en kunstreproducties naar tevreden klanten in meer dan 25 landen.


Contact:

E-mail: [email protected]

Tel.: +31 970 10270970

Maandag – Vrijdag  ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters Alle rechten voorbehouden.

Top