We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
ONTDEK de beste DEALS van deze week: COMIC korting 20 % Winkel nu ×

Vijf Feiten Over: Marilyn Monroe

14. 08. 2017

Iconische Hollywood ster Marilyn Monroe heeft een groot mysterie, niet alleen voor haar team met wie ze werkte, maar ook voor haar goede vrienden. Het is geen grote verrassing dat we naar haar vormen kijken. Die waren zo groot dat bijna niemand haar wilde, en dat was de reden dat ze eerder wegging. Ze was mooi, getalenteerd, succesvol en haar leven zat vol met allerlei gebeurtenissen, schandalen, bekende mensen, liefde en teleurstelling. We hebben 5 feiten voorbereid over Marilyn, waarvan je niet voor mogelijk houdt dat ze waar zijn.

1. Ze is nog nooit genomineerd voor een Oscar

Zelfs al was ze zo succesvol, ze is nooit genomineerd voor deze grote prijs. Het maakt eigenlijk niet veel uit, omdat ze wel 3 Golden Globes heeft gewonnen uit 4 nominaties.

2. Ze heeft een probleem om haar teksten te onthouden

Iedereen heeft een zwakte en haar zwakte was dat ze moeite had met het herinneren van haar teksten. Veel professionals denken dat dit het resultaat was van stress voor de camera.

3. Ze had een laag salaris.

Als we Marilyn’s salaris vergelijken met die van haar collega’s, zien we dat haar salaris aan de lage kant is. Bijvoorbeeld, in de film Gentlemen prefer blondes werkte ze met Jane Russel, die 10x meer verdiende dan Marilyn.

James Paterson – Paint Poster, 61 × 91,5 cm

4. Soms praatte ze over zichzelf in de derde persoon

Acteur Eli Wallach zei over Marilyn dat ze vertelde dat ze zich als Marilyn voelde in een vergadering. Ook fotograaf Sam Shaw was ook getuige hiervan toen ze zei „dit zou Marilyn nooit doen“.

5. Joe DiMaggio, Marilyn’s man, stuurde haar bloemen op haar graf drie keer per week voor een lange twintig jaar. 

Haar man beloofde dat als Marilyn overleed hij haar drie keer per week een dozijn rozen zou sturen. Hij hield zijn woord voor maar liefst twintig jaar. Dat is echte liefde voorbij het graf!

BEKIJK MEER MARILYN MONROE PRODUCTEN

Bron 1 / Bron 2

Lucia

Make art, spread love and have fun!

www.instagram.com/ejdznerka/Decorate your life!

Europosters is al vanaf 1999 een begrip. In de loop der tijd werden wij een van de grootste verkopers van posters, fotobehang, schilderijen, reproducties en allerhande merchandise. Jaar op jaar groeit ons bedrijf groter en proberen wij ons aanbod aan jouw voorkeuren aan te passen. We kunnen je posters printen, je foto's inlijsten of je inspireren met onze blog waar je veel nieuws op het gebied van films en tv-series kan vinden, of gloednieuwe ideeën voor interieurdesign kan opdoen.

Bezoek onze website en ontdek wat er nog ontbreekt in jouw huis.

 

Wij bieden u 100% tevredenheidsgarantie!

Mocht u niet tevreden zijn met uw aankoop, dan kunt u deze binnen 30 dagen na ontvangst terugsturen. Het product wordt dan gratis vervangen of u krijgt uw geld binnen 3 werkdagen terug.


© 1999 – 2019 Europosters Alle rechten voorbehouden.

E-Mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (alleen in het Engels)

Maandag - Vrijdag
7:00 - 15:00

Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken. Meer informatie Akkoord. ×
Top