We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
ONTDEK de beste DEALS van deze week: AVENGERS ENDGAME Winkel nu ×

Vijf Feiten Over: de Sherlock TV Serie

09. 01. 2017

De Sherlock data TV serie weerspiegelt de klassieke Sir Arthur Conan Doyle’s detectieve verhalen en brengt ze naar het Londen van 1890. Wat zijn jouw gedachten over het vierde seizoen? Als je een grote Sherlock Holmes fan bent, net zoals wij, dan heb je geluk! We hebben vijf grappige feiten verzameld om je enthousiast te krijgen over de nieuwe afleveringen!

Sherlock – London and The Abominable Bride Posters; €5,99 per stuk
Sherlock – London and The Abominable Bride Posters; €5,99 per stuk
  1. De acteur die Sherlock Holmes speelt heeft grote voorbereidingen moeten treffen voor deze rol! En hij haat zijn haar.

Benedict Cumberbatch werd fit voor zijn rol door Bikram yoga en zwemmen. En hij vertelde The Times dat hij het niet leukt vindt om zijn haar te laten groeien voor het karakter dat hij speelt. Maar man vinden we het wel leuk!

  1. Hij is geen sociopaat…

“Doe je onderzoek” zei Holmes, “Ik ben een goed functionerende sociopaat.” Volgens psycholoog Maria Konnikova is hij te liefdevol en empatisch om overwogen te worden voor sociopaat volgens de boeken!

Sherlock Quotes Poster; €5,99
Sherlock Quotes Poster;  €5,99
  1. Speedy’s Cafe is ECHT..

De broodzaak wordt vaak bezocht door Holmes en Watson, en het ligt in Gower Street in Londen! Bezoekende gans kunnen hun Sherlock snacks proberen. Lekker.

  1. Waarom zijn er maar drie afleveringen per seizoen?

Zaken worden anders gedaan in Britse TV series, zeker in vergelijking mt hun Amerikaans evenknie. Normaal zijn er minimaal 10 afleveringen in Amerikaanse TV series. De co-schepper Steven Moffat verklaarde dat iedere aflevering wordt beschouwd als een film van 90 minuten. Kwaliteit boven kwantiteit!

  1. De slechterik van de Series Charles Augustus Magnussen heeft een gigantisch huis, maar niemand woont er echt.

In de serie heet het huis van de slechterik Appledore. In het echt is het huis van de ingenieur Sir David McMurtry en zijn vrouw. Ze wonen er niet omdat zijn vrouw denkt dat het te “flashy” is. Jammer, wij zouden het niet erg vinden om er te wonen!

Source 1 and Source 2

VIND JOUW FAVORIETE SHERLOCK ITEMS!

Tags: sherlock, tv show


Decorate your life!

Europosters is al vanaf 1999 een begrip. In de loop der tijd werden wij een van de grootste verkopers van posters, fotobehang, schilderijen, reproducties en allerhande merchandise. Jaar op jaar groeit ons bedrijf groter en proberen wij ons aanbod aan jouw voorkeuren aan te passen. We kunnen je posters printen, je foto's inlijsten of je inspireren met onze blog waar je veel nieuws op het gebied van films en tv-series kan vinden, of gloednieuwe ideeën voor interieurdesign kan opdoen.

Bezoek onze website en ontdek wat er nog ontbreekt in jouw huis.

 

Wij bieden u 100% tevredenheidsgarantie!

Mocht u niet tevreden zijn met uw aankoop, dan kunt u deze binnen 30 dagen na ontvangst terugsturen. Het product wordt dan gratis vervangen of u krijgt uw geld binnen 3 werkdagen terug.


© 1999 – 2019 Europosters Alle rechten voorbehouden.

E-Mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (alleen in het Engels)

Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken. Meer informatie Akkoord. ×
Top