We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % op geselecteerde wandproducten ONTVANG EEN KORTINGSCODE

TOP 5 leuke weetjes uit ‘The Lord of the Rings: De Ringen van Macht’ serie

01. 09. 2022

We kunnen hier allemaal niet wachten op het einde van september! De officiële Lord of The Rings serie komt uit! Laten we een kijkje nemen in The Lord of the Rings: The Rings of Power (De Ringen van Macht) en alle de leuke weetjes!

5. Minder is meer…niet als we het over geld hebben

Nog voor de verfilming begonnen was, hadden Netflix en Amazon gevochten om de rechten op het werk van Tolkien. Het was uiteindelijk Amazon die won, en de rechten kocht voor 250 miljoen dollar. De kosten voor het eerste seizoen zullen ongeveer 500 miljoen dollar bedragen. Wel, dat is geen probleem voor een bedrijf als Amazon. Als ze de serie alleen zelf zouden willen produceren, zou dat helemaal geen probleem zijn. Jeff Bezos, de CEO en eigenaar van het bedrijf, is zo’n 160 miljard dollar waard.

4. The War of the Rohirrim

We zijn er meer dan zeker van dat dit niet de laatste reis naar Midden-Aarde is, want er is aangekondigd dat er in 2024 een anime film uitkomt. Deze film zou gaan over Helm, de koning van Rohan. Klinkt het je bekend in de oren? Wel, dat zou moeten want je kent hem zeker van de Slag aan Helmsdiepte. De film wordt geproduceerd door een bedrijf van Warner Bros. en zal, samen met de serie, een prequel zijn op de oorspronkelijke trilogie.

3. Er lekt niets uit!

Amazon heeft veel veiligheidsmaatregelen getroffen vanwege het gevaar van een informatielek. In alle zalen, waar de plot van de serie werd besproken, waren alle ramen verduisterd en een toegang tot de bijeenkomsten leek meer op een FBI hoofdkwartier. De veiligheidsagenten moesten de vingerafdrukken controleren van iedereen die binnenkwam. Het was het echter waard. De serie bleef een groot geheim voor alle fans tot de officiële trailer uitkwam.

2. GEZOCHT: Lelijke mensen

Niemand van ons kan kiezen met welk uiterlijk we geboren worden. Iemand is een geboren Miss Universe, sommige anderen lijken meer op Quasimodo. Toch werd hier bij de casting van de serie heel goed gebruik van gemaakt, vooral bij de rollen van de orcs. De staf probeerde zo veel mogelijk geld te besparen en make-up kan een flink deel van de onkostenlijst uitmaken. En hier komen de lelijke mensen in het spel, die in de rollen van orcs werden gezet. Wel, de afgewezen mensen konden tenminste gevleid worden, want ze zijn te mooi voor orcs.

1. Wie is wie in de Ringen van Macht?

Verwacht hier niet veel bekende gezichten te zien. We zien slechts een paar van de personages die we kennen uit de oorspronkelijke trilogie. Onder hen zijn Galadriel en Elrond, maar vertolkt door andere acteurs dan waar we ze van kennen. Er zou nog een ander bekend personage bij kunnen zijn, de jonge Aragorn, maar dat weten we niet zeker. De belangrijkste antagonist, in plaats van Sauron, is Melkor (of Morgoth, zelfde personage, andere naam). Dus als je in de hoofdtrilogie geen favoriet personage gekozen hebt, heb je een mooie gelegenheid om te kiezen uit de verschillende nieuwe gezichten in de Ringen van Macht.

Bekijk onze Lord of the Rings collectieEuropostersDecorate your life

Sinds 1999 is Europosters een van de topverkopers van posters, schilderijen en officiële merchandise in de Tsjechische Republiek en de rest van Europa. Bij ons vind je een enorm aanbod van film, game en sport posters in alle formaten, evenals tal van originele geschenken voor echte fans van Star Wars, Harry Potter, comics of Warner Bros. Wij weten dat mokken, verzamelfiguren, puzzels en kleding de beste cadeaus zijn voor iedereen, ongeacht leeftijd of interesse. Heb jij meer met interieur design? Dan ben je bij ons ook aan het juiste adres! Elke dag versturen we posters, illustraties, fotobehang en kunstreproducties naar tevreden klanten in meer dan 25 landen.


Contact:

E-mail: [email protected]

Tel.: +31 970 10270970

Maandag – Vrijdag  ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters Alle rechten voorbehouden.

Top