We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % op geselecteerde wandproducten ONTVANG EEN KORTINGSCODE

Top 5 iconische rekwisieten die zonder woorden de filmtitel verklappen

14. 06. 2021

Veel cultfilms en series zijn klassiekers geworden dankzij hun fantastische verhalen, art department en cast, maar ook vanwege typerende voorwerpen die je zonder woorden onmiddellijk met de bijbehorende film associeert. En omdat wij gek zijn op films, hebben we deze top 5 van iconische rekwisieten voor je samengesteld. 

5. Toverstok

De Tovenaarswereld van Harry Potter staat bol van de magische voorwerpen waar we uren en uren over zouden kunnen praten. Het voorwerp dat wij hebben gekozen is echter niet alleen cruciaal voor Harry, maar voor elke tovenaar in deze wereld! En nee, het is geen Gouden Snaai of de Sorteerhoed, maar een toverstok! Want zonder dit voorwerp zou zelfs Heer Vol… nou ja, de heer wiens naam niet wordt genoemd, slechts met zijn armen staan te zwaaien. En geef toe, waar denk je anders aan als je Harry Potter zegt? Ongetwijfeld een magische toverstok! 

4. Ninja hoofdband

Weet je hoe je eenvoudig een ninja kunt worden? Kunai werpen? Verstoppen? Geruisloos voortbewegen? Dit zijn stuk voor stuk dingen die een ninja doet, maar een echte ninja is te herkennen aan zijn authentieke accessoires! En met accessoires bedoelen we natuurlijk de ninja hoofdband! Als je iemand met een Hidden Leaf hoofdband ziet, weet je meteen dat deze ninja klaar is om een nieuwe Hokage te worden. Wees als een ninja!

3. Witcher ketting 

Als er een oger of kwaadaardig monster in je buurt opduikt, moet je een echte monsterjager inschakelen. En is er iemand meer geschikt voor deze taak dan de beroemde Geralt of Rivia, de witte wolf die elk monster uit de weg ruimt voor de juiste beloning? Naast zijn witte lokken en twee zwaarden, is de Geralt’s wolvenketting zijn meest beroemde accessoire. Deze ketting laat niet alleen zien tot welke school Geralt behoort, maar ook dat elke schurk en elk monster zich moet verstoppen als deze held in de buurt is.

2. De Ene Ring

Midden-aarde herbergt ontelbare magische en machtige voorwerpen zoals zwaarden en harnassen. Maar geen van allen overtreft de creatie van de Zwarte Heerser Sauron, die de Ene Ring smeedde in het vuur van de Doemberg.  Eén Ring om allen te regeren, Eén Ring om hen te vinden… Nou ja, je weet wel hoe het verder gaat. En het was deze Lieveling die vaak problemen veroorzaakte voor de Reisgenoten die de taak op zich namen deze ring te vernietigen. Maar de Ring bleek niet zo eenvoudig te vernietigen en daarom beleefde het gezelschap vele avonturen vol goblins, orks, Balrogs en kwaadaardige legers. Het is haast niet te geloven wat voor macht zo’n kleine gouden Ring kan hebben. 

  1. Lightsaber

En op de eerste plaats staat – tromgeroffel… – de iconische lightsaber! Dit unieke wapen maakte de geweldige space opera in één klap beroemd. De lightsabers bleken niet alleen een immense hit bij de fans, maar veranderden ook voorgoed de filmindustrie. Met een lightsaber kun je immers door dwars door metaal snijden of de schoten van je vijanden afketsen. En dat is niet het enige! Aan de kleur van het zwaard kun je zien of zijn eigenaar tot de Dark Side of Light Side of the Force behoort. Eerlijk gezegd kunnen wij ook wel een laserzwaard in huis gebruiken, al was het maar om het vlees te snijden of toast mee te maken 🙂 EuropostersDecorate your life

Sinds 1999 is Europosters een van de topverkopers van posters, schilderijen en officiële merchandise in de Tsjechische Republiek en de rest van Europa. Bij ons vind je een enorm aanbod van film, game en sport posters in alle formaten, evenals tal van originele geschenken voor echte fans van Star Wars, Harry Potter, comics of Warner Bros. Wij weten dat mokken, verzamelfiguren, puzzels en kleding de beste cadeaus zijn voor iedereen, ongeacht leeftijd of interesse. Heb jij meer met interieur design? Dan ben je bij ons ook aan het juiste adres! Elke dag versturen we posters, illustraties, fotobehang en kunstreproducties naar tevreden klanten in meer dan 25 landen.


Contact:

E-mail: [email protected]

Tel.: +31 970 10270970

Maandag – Vrijdag  ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters Alle rechten voorbehouden.

Top