We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
ONTDEK de beste DEALS van deze week: NATUUR & LANDSCHAP - POSTERS korting 20 % ×

Inspiratie: Living Coral Pantone® Kleur van het jaar 2019

20. 01. 2019

Pantone kiest ieder jaar een kleur die de essentie van het komende jaar weerspiegelt. Dit wordt gedaan door experts die de hele wereld rondreizen om inspiratie op te doen. Daarom kunnen we zeggen dat deze beslissing niet willekeurig wordt genomen.

De gekozen kleur staat voor de energie die onze samenleving dit jaar nodig heeft. Dit jaar is de kleur Living Coral (PANTONE 16-1546).

The Awakening of Flora door Martha Suherman (Exclusieve kunstfotocollectie)

Living Coral is een kleur die het gevoel van levendigheid, vreugde en optimisme opwekt. Wees niet bang om ook je omgeving te omringen met deze kleur, in plaats van alleen je kleren of accessoires. Deze tint creert een gevoel van saamhorigheid en weerspiegelt je humeur. Laat Living Coral zeker ook op je muur schitteren.

Pantone deelde het volgende bericht op hun website:

“Als reactie op digitale technologie en sociale media die steeds verder in ons dagelijks leven ingebed raken, zoeken wij naar authentieke en immersieve ervaringen die verbondenheid en intimiteit creëren. De boeiende aantrekkingskracht van de levendige kleur PANTONE 16-1546 Living Coral verwelkomt en stimuleert luchthartige activiteiten. PANTONE 16-1546 is het symbool voor ons aangeboren optimisme en belichaamt ons verlangen naar de expressie van onze speelsheid.”

Door Living Coral in ons leven toe te passen, kunnen wij de zorgen van de dag beter aan en krijgen we meer rust en vrede. Het plaatsen van foto’s in ruimtes zoals je badkamer, woonkamer of kantoor, is een kleine maar belangrijke stap in de richting van een gelukkig 2019 🙂

Cappadocia door Selim Dervisoglu (Exclusieve kunstfotocollectie)

 

MEER LIVING CORALDecorate your life!

Europosters is al vanaf 1999 een begrip. In de loop der tijd werden wij een van de grootste verkopers van posters, fotobehang, schilderijen, reproducties en allerhande merchandise. Jaar op jaar groeit ons bedrijf groter en proberen wij ons aanbod aan jouw voorkeuren aan te passen. We kunnen je posters printen, je foto's inlijsten of je inspireren met onze blog waar je veel nieuws op het gebied van films en tv-series kan vinden, of gloednieuwe ideeën voor interieurdesign kan opdoen.

Bezoek onze website en ontdek wat er nog ontbreekt in jouw huis.

 

Wij bieden u 100% tevredenheidsgarantie!

Mocht u niet tevreden zijn met uw aankoop, dan kunt u deze binnen 30 dagen na ontvangst terugsturen. Het product wordt dan gratis vervangen of u krijgt uw geld binnen 3 werkdagen terug.

© 1999 – 2020 Europosters Alle rechten voorbehouden.

E-Mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (alleen in het Engels)

 

Maandag - Vrijdag
7:00 - 15:00
Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken. Meer informatie Akkoord. ×
Top