We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
ONTDEK de beste DEALS van deze week: COMIC korting 20 % Winkel nu ×

Inspiratie: Interieur design trends voor het komende jaar!

13. 09. 2017

Of we het nu hebben over design van jouw nieuwe interieur of het herontwerpen van een oud interieur, dan zoek je misschien niet naar de zoek trends van komend jaar, maar naar het huidige jaar. Echter waren wij nog nieuwsgieriger! We hebben een manier gevonden om jouw interieur meer up-to-date en tijdloos te maken en we hebben de kleuren gevonden van de interieur design trends van het komend jaar 2018!

Verschillende kleuren combinaties zijn niet alleen een kwestie in de mode wereld maar ook in de interieur design wereld. Instituten met expertise in kleurcombinaties en de beste interieur designer proberen de perfecte kleurpaletten te maken van unieke kleurcombinaties. Wij keken naar deze combinaties en vonden ze in onze favoriete categorie van Moderne Schilderijen.

Moderne schilderijen worden gemaakt met druk van hoge kwaliteit op vinyl papier. De bovenste laag is gemaakt met UV laminatie op een specifiek structuur van het canvas, wat het uiteindelijke effect geeft. Een voordeel van vinyl papier en een speciale hechting op een sandwich lijst is dat de kunst krachtig vast zet. De afbeelding kreukt niet en vult de lijst volledig. Handvatten en muurpluggen worden met de kunst geleverd dus het is makkelijker om de afbeelding aan de muur te hangen. Nog één belangrijk voordeel is dat je het makkelijk schoon kan maken. Onze druk vs. stof? Zeker 1:0 voor ons!

En wie staat hier achter? Het Wereld Instituut van Kleuren in Pantone in ieder geval – met leider Leatrice Eiseman, wat deze drie kleurpaletten voor het komende jaar brengt. Wij zijn er erg enthousiast over! Ze heten: Affiniteit, Verbondenheid en Openhartigheid. Laten we ze eens bekijken en ons laten inspireren met kleurrijke Moderne Schilderijen.

Affiniteit

Moderne Schilderijen – Vakantie in paradijs – verschillende maten

Verbondenheid

Moderne Schilderijen – Vredige Haven  – verschillende maten
Moderne Schilderijen – Zonsopgang aan de kust – 90 × 60 cm (3x 60×30 cm)

Openhartigheid

Moderne Schilderijen – De Chinese Muur en Bergen – Verschillende maten
Moderne Schilderijen – Vis Afdruk – 120 × 60 cm (2x 60×60 cm)

WIL JE MEER MODERNE SCHILDERIJEN ZIEN?

Source 1Source 2

Lucia

Make art, spread love and have fun!

www.instagram.com/ejdznerka/Decorate your life!

Europosters is al vanaf 1999 een begrip. In de loop der tijd werden wij een van de grootste verkopers van posters, fotobehang, schilderijen, reproducties en allerhande merchandise. Jaar op jaar groeit ons bedrijf groter en proberen wij ons aanbod aan jouw voorkeuren aan te passen. We kunnen je posters printen, je foto's inlijsten of je inspireren met onze blog waar je veel nieuws op het gebied van films en tv-series kan vinden, of gloednieuwe ideeën voor interieurdesign kan opdoen.

Bezoek onze website en ontdek wat er nog ontbreekt in jouw huis.

 

Wij bieden u 100% tevredenheidsgarantie!

Mocht u niet tevreden zijn met uw aankoop, dan kunt u deze binnen 30 dagen na ontvangst terugsturen. Het product wordt dan gratis vervangen of u krijgt uw geld binnen 3 werkdagen terug.


© 1999 – 2019 Europosters Alle rechten voorbehouden.

E-Mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (alleen in het Engels)

Maandag - Vrijdag
7:00 - 15:00

Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken. Meer informatie Akkoord. ×
Top