We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
Ontdek de beste deals van deze week: COMICS korting -40 % ×

Inspiratie: Haal beroemde kunstenaars in huis

29. 10. 2019

Als je van klassieke of moderne kunst houdt, raden wij je aan om eens bij onze kunstreproducties te kijken. Zo kan je thuis genieten van de allermooiste schilderijen van beroemde kunstenaars, zonder een aanslag op je bankrekening te plegen. Ons doel is iedereen te laten genieten van kunst, daarom vind je bij ons reproducties van het werk van wereldberoemde kunstenaars zoals Salvador Dalí, Alphonse Mucha, Vincent van Gogh, Sam Toft en Banksy. Kies voor posters of laat ze afdrukken op canvas.

Vincent van Gogh en zijn kunst

Zowel het leven als de kunst van Vincent van Gogh, een toonaangevende 19-eeuwse schilder, zat vol mysterie en geheimen. Vanwege teleurstelling in de liefde probeerde Vincent op een andere manier zin aan zijn leven te geven. Door middel van zijn schilderijen probeerde hij de betekenis van zijn bestaan te achterhalen. Van Gogh had veel oog voor detail en besteedde met name aandacht aan de gezichten en uitdrukkingen van mensen. Hij haalde inspiratie uit de Japanse kunst, dit zorgde voor gebruik van felle kleuren en een lichte atmosfeer in zijn werk. In deze periode creëerde hij een aantal stillevens van bloemen, Japanse kunst en scènes in Parijs. Reproducties van zijn meest beroemde werken, zoals Caféterras bij nacht, De rode wijngaard, Sterrennacht boven de Rhône en Zonnebloemen maken deel uit van onze collectie.

Schilderijen van Salvador Dalí

Deze Spaanse schilder, fotograaf en beeldhouwer uit de 20e eeuw stond bekend om zijn surrealistische werk en zijn beroemde snor, net zoals Diego Velázquez. In Parijs ontmoette hij Pablo Picasso, die hem uitnodigde om lid te worden van een groep Parijse avant-gardistische kunstenaars. Dalí’s werk is vaak een dromerige fantasievoorstelling waarin alledaagse objecten ongewone vormen aannemen. Zijn schilderen bevatten veel subtiele details, met dikwijls een seksuele of gewelddadige ondertoon.

Kunst door Gustav Klimt

Ben je dol op de beroemde Oostenrijkse schilder Gustav Klimt, die rond de eeuwwisseling in Wenen woonde en bekend staat om zijn schilderijen vol golvend haar, bloemen, geometrische patronen en mythische thema’s? Dan ben je hier aan het juiste adres. Bestel bijvoorbeeld reproducties van deze beroemde kunstenaar die de Vier Allegorieën op het plafond van Paleis Sturany in Wenen schilderde en Villa Hermes decoreerde, het buitenverblijf van Keizerin Elisabeth ofwel Sissi. Zijn schilderijen zijn de perfecte keuze voor elke kamer.

Moderne inspiratie

Indrukwekkende schilderijen zijn niet enkel iets uit het verleden, tegenwoordig zijn er ook tal van getalenteerde kunstenaars te vinden.

Sam Toft

Sam Toft is een populaire Engelse kunstenares die bekend staat om haar onmiskenbare schilderstijl. Haar stijl wordt gekenmerkt door het gebruik van humor, terugkerende personages en vrolijke kleuren. De hele wereld werd verliefd op haar unieke schilderijen, die geschikt zijn voor zowel bedrijfsruimtes als thuis aan de muur. Bekijk de hele collectie van Sam Toft in onze categorie Moderne Kunst.

Annette Schmucker

De Duitse kunstenares Annette Schmucker houdt van afwisseling. Haar gevarieerde schilderstijl exploreert verschillende thema’s en technieken. Ze werkt vaak tegelijkertijd aan verschillende schilderijen. Haar doel is het op een bijzondere wijze combineren van licht en ruimte. Ze werkt met zowel concrete als abstracte voorstellingen en combineert dit ook graag. Tegenwoordig haalt ze haar inspiratie vooral uit mensen. De technieken die ze gebruikt zijn zeer divers, olieverf speelt vanwege zijn heldere glans een grote rol in haar werk.

Naar de collectie KunstreproductiesEuroposters – Decorate your life

Sinds 1999 is Europosters een van de topverkopers van posters, schilderijen en officiële merchandise in de Tsjechische Republiek en de rest van Europa. Bij ons vind je een enorm aanbod van film, game en sport posters in alle formaten, evenals tal van originele geschenken voor echte fans van Star Wars, Harry Potter, comics of Warner Bros. Wij weten dat mokken, verzamelfiguren, puzzels en kleding de beste cadeaus zijn voor iedereen, ongeacht leeftijd of interesse. Heb jij meer met interieur design? Dan ben je bij ons ook aan het juiste adres! Elke dag versturen we posters, illustraties, fotobehang en kunstreproducties naar tevreden klanten in meer dan 25 landen.


Contact:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (alleen in het Engels)

Maandag – Vrijdag  ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2023 Europosters Alle rechten voorbehouden.

Top