We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
ONTDEK de beste DEALS van deze week: COMIC korting 20 % Winkel nu ×

Inspiratie: Fleur je muur op met kunst!

16. 12. 2017

Of u nu moderne kunst prefereert boven het impressionisme of de schilders uit de Renaissance bewondert – u kunt uw huis heel gemakkelijk en snel inrichten met uw favoriete schilderijen. Heb je thuis al een schilderij naar je smaak? Maar heb je nogsteeds moeite met hem aan de muur te hangen? Lees onze tips, je zult weten hoe het moet.

Voor je begint…

Denk eerst goed na waar je het schilderij precies wilt plaatsen. Wat belangrijk is, is of de kunst zich op de plek zelf of in een groep bevindt – naast een andere afbeelding. Begin in elk geval met het meten van de hele muur en plaats de geplande lay-out op papier of schets het met een potlood direct op de muur. Onthoud altijd dat de afbeeldingen ter hoogte van uw ogen moeten worden opgehangen, zodat u uw hoofd niet naar achteren hoeft te houden wanneer u ernaar kijkt. Heb je een handige assistent? Vraag hem om de afbeelding aan de muur te houden, terwijl je van een grotere afstand naar de afbeeldingsgrootte kijkt en een plaats uitkiest die er het beste uitziet.

Hoe kun je afbeeldingen in een groep ophangen?

  • Hang de grootste afbeelding in het midden en omring het met de kleinere.

  • Schilderijen van dezelfde grootte moeten op dezelfde hoogte naast elkaar hangen.

  • Hang afbeeldingen van verschillende grootte naast elkaar en verbreek het saaie patroon!

  • Als u meer foto’s op verschillende formaten beschikbaar heeft, kunt u proberen ze in één rechthoek of in een andere vorm naar keuze te plaatsen.

De specifieke manieren om een afbeelding aan de muur te hangen kun je vinden in het artikel “Hoe: Hang je of omlijst je een poster“.

Kies je kunst.Decorate your life!

Europosters is al vanaf 1999 een begrip. In de loop der tijd werden wij een van de grootste verkopers van posters, fotobehang, schilderijen, reproducties en allerhande merchandise. Jaar op jaar groeit ons bedrijf groter en proberen wij ons aanbod aan jouw voorkeuren aan te passen. We kunnen je posters printen, je foto's inlijsten of je inspireren met onze blog waar je veel nieuws op het gebied van films en tv-series kan vinden, of gloednieuwe ideeën voor interieurdesign kan opdoen.

Bezoek onze website en ontdek wat er nog ontbreekt in jouw huis.

 

Wij bieden u 100% tevredenheidsgarantie!

Mocht u niet tevreden zijn met uw aankoop, dan kunt u deze binnen 30 dagen na ontvangst terugsturen. Het product wordt dan gratis vervangen of u krijgt uw geld binnen 3 werkdagen terug.


© 1999 – 2019 Europosters Alle rechten voorbehouden.

E-Mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (alleen in het Engels)

Maandag - Vrijdag
7:00 - 15:00

Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken. Meer informatie Akkoord. ×
Top