We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % op geselecteerde wandproducten ONTVANG EEN KORTINGSCODE

Hoeveel verzamelpoppen zijn er? Maak kennis met Rainbow High

20. 04. 2024

De verzamelpoppen van Rainbow High maken sinds kort deel uit van ons assortiment. Hoeveel kun je er krijgen en wat maakt ze interessant? Laten we er samen met ons van Europosters naar kijken.

Poppen met beweegbare gewrichten en accessoires die specifiek zijn voor elk model zijn niet alleen leuk speelgoed voor kinderen, maar ook een geweldige hobby om te verzamelen. De Rainbow High collectie is relatief nieuw, uitgebracht in 2020, en gaat vergezeld van een animatieserie met personages waarop de poppen zijn gebaseerd.

De meningen over de poppen lopen uiteen, omdat ze bedoeld zijn om modestudenten voor te stellen, maar sommigen vinden hun outfits te veel op elkaar lijken en oninteressant overkomen. Anderen vergelijken ze echter positief met Bratz poppen. En hoeveel kun je er eigenlijk krijgen? Op dit moment zouden er iets meer dan 200 beschikbaar moeten zijn.

Zo’n aantal hebben we hier niet, maar naast de kleinere selectie Rainbow High poppen kun je ook puzzels kiezen met jouw favorieten!

Bekijk onze selectie van Rainbow High!EuropostersDecorate your life

Sinds 1999 is Europosters een van de topverkopers van posters, schilderijen en officiële merchandise in de Tsjechische Republiek en de rest van Europa. Bij ons vind je een enorm aanbod van film, game en sport posters in alle formaten, evenals tal van originele geschenken voor echte fans van Star Wars, Harry Potter, comics of Warner Bros. Wij weten dat mokken, verzamelfiguren, puzzels en kleding de beste cadeaus zijn voor iedereen, ongeacht leeftijd of interesse. Heb jij meer met interieur design? Dan ben je bij ons ook aan het juiste adres! Elke dag versturen we posters, illustraties, fotobehang en kunstreproducties naar tevreden klanten in meer dan 25 landen.


Contact:

E-mail: [email protected]

Tel.: +31 970 10270970

Maandag – Vrijdag  ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters Alle rechten voorbehouden.

Top