We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
ONTDEK de beste DEALS van deze week: NATUUR & LANDSCHAP - POSTERS korting 20 % ×

Filmrecensie: Spider-Man: Far From Home

18. 07. 2019

Er zijn de laatste tijd een hoop spinnenwebben gespot in Praag en Venetië. Dat komt omdat Spiderman er op vakantie was, en nu is hij weer te zien in de bioscoop!

#PETER PARKER – SUPERLOSER

Als het aankomt op gevechten met alienmonsters of gekke doctoren, is Peter Parker de beste. Maar als het op meiden aankomt, heeft hij niets aan zijn lycra-masker. Wie had gedacht dat deze jongen ’s nachts muren beklimt om de wereld te redden? Na de gebeurtenissen in Endgame heeft de zestienjarige Peter er genoeg van om een superheld te zijn. Zijn mentor en vaderfiguur Iron Man is verdwenen en de wereld vraagt zich af: zal Spiderman de volgende Tony Stark zijn? Maar Peter’s gedachten zijn totaal ergens anders. Hij gaat op schoolreisje naar Europa!

#EEN SUPERHELD ZIJN IS NIET EENVOUDIG

Als Nick Fury je opbelt, moet je echt opnemen. De oprichter van de Avengers is een grappenmaker, maar als je zijn telefoontjes negeert, zal de beroemde scène uit Pulp Fiction (Ezekiel 25:17…) niets lijken vergeleken met wat er jou te wachten staat. Desondanks neemt Peter zijn telefoon nooit op, dus hij heeft geen idee dat de wereld wordt bedreigd door gevaarlijke Elementals die zo snel mogelijk gestopt moeten worden. Hij heeft niet eens zijn superheldenpak ingepakt! Hij wil eindelijk eens gewoon een normale tiener kunnen zijn.

#ALLES IS VERPEST

Peter heeft een geweldig plan – hij gaat in het vliegtuig naast MJ zitten (omdat hij stiekem verliefd is op haar), koopt sieraden in Venetië en geeft ze in Parijs aan haar, op de Eiffeltoren. En zij zegt ook dat ze van hem houdt. Dat moet toch wel iets worden! Maar de populairste jongen van de klas, Brad, is ook in haar geïnteresseerd, en dat compliceert de boel. Maar niet zo erg als de Water Elemental die op het punt staat om heel Venetië te vernietigen. Ook al is er een andere superheld in de buurt, een man genaamd Mysterio (Jake Gyllenhaal, dames!), kan Peter het niet laten om hem te helpen dit gevecht te winnen. Na het gevecht wacht Nick Fury hem op in zijn hotelkamer en is het schoolreisje officieel verpest.

#PRAAG IN PLAATS VAN PARIJS

Er staat nog een Elemental-aanval op het punt te gebeuren in Praag, dus Nick Fury vindt een manier om Peter daar te krijgen, ook al is dat niet eenvoudig met een koppige, verliefde tiener. Een gratis reisje naar Praag voor de hele klas! Er gebeuren een hoop belangrijke dingen in Praag, maar we gaan niet alles verklappen. We zeggen alleen dat Peter ook Berlijn, Nederland en Londen zal bezoeken. Maar dat zijn genoeg spoilers!

#WAAR JE NAAR UIT KAN KIJKEN

Naast de grappige dialogen en situaties, zijn er genoeg actiescènes en coole special effects te zien in deze film. Natuurlijk zijn er ook ontroerende momenten. Iedereen hield van Iron Man en het is niet makkelijk om met zijn dood om te gaan. Als je nog niet zeker wist of deze film een bioscoopbezoek waard is, moet je zeker gaan! Spider-Man: Far From Home is één van de allerbeste Marvelfilms!

MEER SPIDERMAN-PRODUCTEN BEKIJKENDecorate your life!

Europosters is al vanaf 1999 een begrip. In de loop der tijd werden wij een van de grootste verkopers van posters, fotobehang, schilderijen, reproducties en allerhande merchandise. Jaar op jaar groeit ons bedrijf groter en proberen wij ons aanbod aan jouw voorkeuren aan te passen. We kunnen je posters printen, je foto's inlijsten of je inspireren met onze blog waar je veel nieuws op het gebied van films en tv-series kan vinden, of gloednieuwe ideeën voor interieurdesign kan opdoen.

Bezoek onze website en ontdek wat er nog ontbreekt in jouw huis.

 

Wij bieden u 100% tevredenheidsgarantie!

Mocht u niet tevreden zijn met uw aankoop, dan kunt u deze binnen 30 dagen na ontvangst terugsturen. Het product wordt dan gratis vervangen of u krijgt uw geld binnen 3 werkdagen terug.

© 1999 – 2020 Europosters Alle rechten voorbehouden.

E-Mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (alleen in het Engels)

 

Maandag - Vrijdag
7:00 - 15:00
Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken. Meer informatie Akkoord. ×
Top