We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
ONTDEK de beste DEALS van deze week: GAME POSTERS Winkel nu ×

Film Review: Rogue One: A Star Wars Story

21. 12. 2016

Een compleet nieuwe Star Wars film kwam één week voor Kerst uit dit jaar. Onze eerste gedachte was dat de Kerstman had besloten om Star Wars Fans een vroeg cadeau te sturen. Onze tweede gedachte (en misschien de derde en de vierde..) is normaal gezien om de volgorde van de Star Wars films uit te vogelen. Dus als de vorige film, The Force Awakens, uitkwam na de 6e film, dan kwam Rogue One uit tussen de eerste en tweede trilogy…  Welke film komt eerder in de volgorde?… Weet jij het ook niet? Dat maakt niet uit, je zult dit mysterie niet hoeven oplossen om te kunnen genieten van de nieuwe Star Wars film.

rogueoneBLOG
Rogue One: Star Wars Story – Rebels Poster; €4,79

Ontmoet The Empire

In deze nieuwe film ontmoeten we het Galactic Empire aan het begin van haar bestaan. Stormtroopers zijn aanwezig in elke bestaand sterrenstelsel en bewaken de vrede, althans hoe The Empire het presenteert. Vergeet de talrijke overwinningen van de Rebel Alliance uit eerdere films even. Op dit moment in het verhaal is er geen jonge Luke Skywalker of Han Solo om te vechten voor de vrijheid van het heelal. Voor de mensen die aan de kant van the Empire in de galactische oorlogen zal deze film één van je favorieten zijn. Aanschouw het meest angstaanjagende leger dat ooit bestond in dit verre sterrenstelsel. En natuurlijk de meest verdraaide van allemaal Darth Vader!

OORLOG!

Deze film is misschien wel de eerste waarin het geweld van de the galactic war duidelijk wordt. Je zult echt fan worden van de helden van dit verhaal: de Rebelse Kapitein Cassian Andor is een uitermate vaardig spion en werkt al jaren voor de Rebelie, terwijl Jyn Erso een sterke, onafhankelijke vrouw is die eenzaam strijd sinds haar vroege kinderjaren. Een ander atypisch figuur is K-2S0, een Empire droid die geherprogrammeerd is om te vechten voor de Rebelie. Zoals altijd zullen zij vergezeld worden door hun dappere kameraden die hen zullen helpen.

Stormtrooper Patrol Poster and Rogue One: Star Wars Story - Enlist Now and Rogue One: Star Wars Story - Stormtrooper Patrol Posters; Special price: 5,99 € each
Rogue One: Star Wars Verhaal – Enlist Now and Stormtrooper Patrol Posters; Speciale prijs: €5,99 per stuk 

Een nieuwe tijd van Star Wars Films breekt aan

Na het kijken van de film zul je een nieuwe manier om van de Star Wars wereld te genieten ontdekken. Als er iets is dat we geleerd hebben van deze film, is dat geen Jedi voor nodig is om een goede Star Wars film te maken. Het verhaal is interessant en past goed in de verhaallijn van de eerdere uitgebrachte films (wat waarschijnlijk niet makkelijk om te doen was). Als je Rogue One niets vindt, dan kan je altijd de andere films terugkijken, waardoor je de vergelijking niet hoeft te maken. Of wacht het gewoon af en tel de dagen tot de volgende film om jouw Star Wars verwachtingen te vervullen.

 

BEKIJK AL ONZE STAR WARS PRODUCTENDecorate your life!

Europosters is al vanaf 1999 een begrip. In de loop der tijd werden wij een van de grootste verkopers van posters, fotobehang, schilderijen, reproducties en allerhande merchandise. Jaar op jaar groeit ons bedrijf groter en proberen wij ons aanbod aan jouw voorkeuren aan te passen. We kunnen je posters printen, je foto's inlijsten of je inspireren met onze blog waar je veel nieuws op het gebied van films en tv-series kan vinden, of gloednieuwe ideeën voor interieurdesign kan opdoen.

Bezoek onze website en ontdek wat er nog ontbreekt in jouw huis.

 

Wij bieden u 100% tevredenheidsgarantie!

Mocht u niet tevreden zijn met uw aankoop, dan kunt u deze binnen 30 dagen na ontvangst terugsturen. Het product wordt dan gratis vervangen of u krijgt uw geld binnen 3 werkdagen terug.


© 1999 – 2019 Europosters Alle rechten voorbehouden.

E-Mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (alleen in het Engels)

Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken. Meer informatie Akkoord. ×
Top