We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
ONTDEK de beste DEALS van deze week: FOTOBEHANG korting 20 % ×

Film Recensie: Spider-Man: Homecoming

18. 08. 2017

Spider-Man, Spider-Man. Doet alles wat een spin kan! Het is goed om onze vriendelijke buurman – superheld terug op het grote scherm te zijn. Wij, de mensen van Europosters, zijn net terug van de bioscoop, en we kunnen zeggen dat grotendeels tevreden zijn met de film. We dachten dat het mooi zou zijn om onze mening over de film te delen met fans, dus we gooien er nog een film recensie tegenaan. Let op, er zitten een aantal kleine hints naar de film hierin. We willen de film niet verpesten voor.

Er is een nieuwe spin de in buurt

Marvel begon goed met de Spider-man themalied. Het was alsof het een warme welkom terug was voor het personage sinds ze de rechten een tijdje terug verkochtten aan Sony. Het nieuwe spinhoofd werd goed gewaardeerd. Tom Holland is een goede Peter Parker met zijn onschuld en tiener problemen. De film is opgezet als comedie, en ik zie vergelijkingen met de huidige cartoon. Peter jongleert met het willen stoppen van de grote enge slechterikken, terwijl hij ook nog klassen moet zien te volgen.

De goede

Tante May heeft zich op een unieke manier ontwikkeld van een zwakke oude dame naar een knappe, hippe tante. Ik vond het leuk dat ze een grotere rol speelde in Peter’s persoonlijke leven; maar de knappe tante grappen herhaalden iets te vaak en verveelden al snel. Mijn favoriete goede gast in de film was Ned. Hij was hilarisch, en zijn bijdrage aan het bestrijden van criminaliteit was fantastisch en realistisch, dus hij slaagde voor de rol van goede knecht. Geen superkrachten, geen probleem.

De slechte

Laten we het over personages hebben. Ik was aangenaam verrast door de verschijning van de minder slechterikken uit het stripverhaal. Ik heb het natuurlijk over de Vulture, de Shocker en een derde knaap die verschijnt als camee (geen zorgen… ik verklap niets). Het kostuum van de Vulture is prachtig vormgegeven en het erg gaaf om de technologie van de Shock in actie te zien. Het probleem is misschien dat de Vulture niet de gaafste vaardigheid heeft (de jeugd zuiger) en dat de Shocker een schok wapen heeft voor slechts één hand. Maar we kunnen niet te kieskeurig zijn – het was fantastisch.

De spin

De filosifie van de film vanuit mijn perspectief is om de worstelingen van slimme millennials uit te beelden. Peter is een geniale tiener die bij de grote jongen wil horen (The Avengers), hij kiest een vader figuur als Tony Stark en wil school opgeven om zijn droom te bereiken. Tieners van vandaag de dag hebben eenzelfde probleem. Ze zien succesvolle ondernemers die gestopt zijn met (middelbare) school, ze hopen een goede baan te vinden voor de toekomst en proberen mentoren te vinden om ze te helpen en ze negeren de typische middelbare school drama’s, die belangrijk waren in het verleden… maar nu niet meer. Ik denk dat dit het thema van de film moet zijn. Alles bij elkaar was de film goed. Je kreeg nog net Captain America en Iron Man te zien. Er waren drie onverwachte wendingen in het plot die erg leuk waren, dus ik zal ze niet verklappen, maar blijf erbij tot de aftiteling. Geduld is een schone zaak ha-ha.

We hopen dat je hebt genoten van onze film recensie. En als je een fan bent van Spider-Man, spin dan je web over onze Spider-Man accessoires.

MEER SPIDER-MAN ACCESSOIRES

Lucia

Make art, spread love and have fun!

www.instagram.com/ejdznerka/Decorate your life!

Europosters is al vanaf 1999 een begrip. In de loop der tijd werden wij een van de grootste verkopers van posters, fotobehang, schilderijen, reproducties en allerhande merchandise. Jaar op jaar groeit ons bedrijf groter en proberen wij ons aanbod aan jouw voorkeuren aan te passen. We kunnen je posters printen, je foto's inlijsten of je inspireren met onze blog waar je veel nieuws op het gebied van films en tv-series kan vinden, of gloednieuwe ideeën voor interieurdesign kan opdoen.

Bezoek onze website en ontdek wat er nog ontbreekt in jouw huis.

 

Wij bieden u 100% tevredenheidsgarantie!

Mocht u niet tevreden zijn met uw aankoop, dan kunt u deze binnen 30 dagen na ontvangst terugsturen. Het product wordt dan gratis vervangen of u krijgt uw geld binnen 3 werkdagen terug.

© 1999 – 2020 Europosters Alle rechten voorbehouden.

E-Mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (alleen in het Engels)

 

Maandag - Vrijdag
7:00 - 15:00
Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken. Meer informatie Akkoord. ×
Top