We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
Deal van de week: FANTASY & SCIENCE FICTION korting -40 %

Bereik je goede voornemens voor 2022 met Europosters!

10. 01. 2022

De meeste mensen nemen allerlei goede voornemens voor het nieuwe jaar. Wist je bijvoorbeeld dat bijna de helft van die voornemens te maken heeft met afvallen en bewegen? Andere populaire voornemens zijn onder andere beter georganiseerd zijn, meer tijd doorbrengen met familie of aan een nieuwe hobby beginnen. Of je nu al een hele lijst goede voornemens hebt bedacht of juist geen inspiratie hebt voor 2022, wij staan klaar om je te helpen. Misschien doe je hier wel wat ideeën op of vind je iets wat je kan helpen om je aan je voornemens te houden. Dus laten we snel kijken naar onze goede voornemens voor dit jaar!

 

Meer bewegen

Dit voornemen hoeven we waarschijnlijk niet uit te leggen. Wie van ons kijkt er na Kerstmis niet in de spiegel met de gedachte: “Het is mooi geweest! Komend jaar ga ik beginnen met sporten!” Dan arriveert 1 januari en is je motivatie als sneeuw voor de zon verdwenen. Maar dit jaar kan het ook anders! We hebben misschien geen gewichten in ons assortiment, maar in onze Fitness Collectie vind je meest inspirerende quotes en kunstwerken voor jouw fitnessruimte.

 

Gezonder eten

Gezond eten gaat hand in hand met lichaamsbeweging. Soms is het gewoon makkelijk om snel iets ongezonds naar binnen te werken. Maar met een beetje aandacht voor je eten zal dit voornemen een stuk makkelijk worden. In onze serviescollectie vind je de mooiste borden, kommen en glazen in tal van populaire thema’s. Zo worden gezonde maaltijden (en genoeg water drinken) meteen een stuk leuker!

Beter georganiseerd zijn

Op de een of andere manier zijn we gewend geraakt aan de drukte van het dagelijks leven. Helaas vergeten we daardoor wel eens een afspraak, ook al zouden we zweren dat we die ergens hadden opgeschreven. Als je dit probleem in 2022 wilt vermijden, bekijk dan snel onze collectie Kantoor- & Schoolartikelen. Schrijf alles op in een leuke agenda of weekplanner en je zult die belangrijke afspraak nooit meer vergeten!

Meer slapen

Sliep je het afgelopen jaar ook zo slecht? Dan is dit een goed voornemen voor het nieuwe jaar. Voldoende slapen is namelijk een van de belangrijkste dingen die je kunt doen voor je gezondheid. Met een knus dekentje maak je het niet alleen extra gezellig in bed of op de bank, maar bespaar je ook nog eens op de verwarmingskosten!

Een nieuwe hobby proberen

Misschien heb je al een nieuwe bezigheid bedacht voor het nieuwe jaar. Als je nog wat inspiratie kunt gebruiken, bekijk dan eens onze Puzzelcollectie. Hier vind je de allerleukste puzzels in het thema van populaire films en games of beroemde schilderijen. Vind je een vlakke puzzel te makkelijk? Probeer dan eens een 3D-puzzel! Puzzelen is niet alleen leuk om te doen, maar je houdt er ook een mooie decoratie aan over.

Vaker op tijd zijn

We verliezen allemaal wel eens de tijd uit het oog. Soms heb je tijdens de ochtendspits gewoonweg geen tijd om je koffie op te drinken. Maar gelukkig is er een simpele oplossing, een klok! Je kunt je ogen vast niet van onze leuke klokken houden, zodat je voortaan altijd precies weet hoe laat het is.

Hopelijk heb je wat inspiratie opgedaan of het perfecte accessoire gevonden om dit jaar jouw goede voornemens te verwezenlijken. Wij wensen je veel succes en een gelukkig nieuwjaar!

 

Meer inspiratie voor 2022EuropostersDecorate your life

Sinds 1999 is Europosters een van de topverkopers van posters, schilderijen en officiële merchandise in de Tsjechische Republiek en de rest van Europa. Bij ons vind je een enorm aanbod van film, game en sport posters in alle formaten, evenals tal van originele geschenken voor echte fans van Star Wars, Harry Potter, comics of Warner Bros. Wij weten dat mokken, verzamelfiguren, puzzels en kleding de beste cadeaus zijn voor iedereen, ongeacht leeftijd of interesse. Heb jij meer met interieur design? Dan ben je bij ons ook aan het juiste adres! Elke dag versturen we posters, illustraties, fotobehang en kunstreproducties naar tevreden klanten in meer dan 25 landen.


Contact:

E-mail: [email protected]

Tel.: +31 970 10270970

Maandag – Vrijdag  ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters Alle rechten voorbehouden.

Top