We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
ONTDEK de beste DEALS van deze week: SCHRIJFBEHOEFTEN korting 20 % Winkel nu ×

Assassin’s Creed Top 5 Assassins

25. 06. 2017

We vechten in het donker om het licht te dienen, we zijn assassins (huurmoordenaars). Sinds de nieuwe Assassin’s Creed game aangekondigd werd, wordt er binnenkort een trailer uitgebracht voor ons, de fans. We dachten eraan om de games die eerder zijn uitgebracht, en die ons fans hebben gemaakt, nog een keer te bekijken, om een parkour af te leggen over hoge gebouwen en om neppe assassin’s messen te maken. Het is tijd om terug in de tijd te gaan met Animus en onze keuzes voor top assassins te bekijken in deze fantastische serie. Dus…neem de sprong en duik in de top 5 Assassin’s Creed karakters.

Nummer 5

Deze positie wordt bekleed door het dynamische duo, bestaande uit Evie en Jacob. Hun verhaal neemt ons mee in het industriële London en we worden geconfronteerd met verschillende straatbendes en de ongrijpbare Jack the Ripper. Zij waren huurmoordenaars die de serie nieuw leven in geblazen hebben na een aantal mislukte pogingen (ahem Unity…). Ze zijn grappig, koppig, gevuld met leven en wij denken dat de hele broer-zus benadering goed was.

Nummer 4

Ahoy maatjes! Het is tijd om volledig piraat te worden met onze Assassin vriend Edward, die ons voor het eerst een slechterik laat spelen, en ons er goed over laten voelen. Waar wij van genoten met hem was dat hij vol met tekortkomingen zit en nog steeds een karakter was waar we ons aan konden relateren. Plus, wie houdt er nou niet van een piraat?

Nummer 3

De persoon die ons vanaf het begin bij ons was, is Altair. Onze eerste sprong in een baal met hooi was met hem en heeft daarom altijd een speciale plaats in ons hart gehad. Zijn avontuur was er één die de populaire Assassin – Templar oorlog heeft aangewakkerd, en zijn legende leeft door tot vandaag de dag.

Nummer 2

Velen zullen discussiëren over deze keuze, maar ik blijf erbij. Nummer 2 is Desmond Milles. Je kent hem wel… de jongen die al vijf games in de Animus zit. Ik wil alleen maar opmerken dat we zonder zijn rol als ondersteunend karakter, we niet zoveel hadden kunnen genieten van alle tijdperioden en avonturen. Daarnaast is Desmond een afspiegeling van ons, de spelers. Net zoals wij speelt hij de rol van ander karakter in ieder spel, en is zijn verhaal ook interessant. P.S. Hij is (was) een huurmoordenaar, zoals aangegeven in de eerste game.

Nummer 1

Wel… geen verrassing hier natuurlijk, het is Ezio Auditore da Firenze. Het verhaal van dit karakter vindt plaats in de drie hoofdgames en in een mini game. De reden is zijn zoektocht naar kennis. Zijn ontwikkeling van koppige tiener zoekend naar wraak, naar een wijze leider van de Assassins kreeg veel publieke aandacht. Zijn wens om de waarheid achter de relieken bloot te leggen heeft bij ons geleid tot onze wens om dat te doen. We hebben gelachen om zijn geestige grappen, we hebben “Moge Zij In Vrede Rusten” vaak geciteerd, we leefden mee met zijn avonturen en we hebben gehuild toen hij overleed. Zijn legende zal voortleven door alle toekomstige assassins.

We hopen dat je onze top vijf keuzes leuk vond en wie weet, misschien veranderen we het wanneer de volgende game uitkomt. Tot dan…

BEKIJK ONZE ASSASSIN’S CREED PRODUCTEN

Dominika

I enjoy making people happy. If you are into traveling, food and are funny you are my type of person. One Direction is my one true love, and I'd like to learn how to play the piano.

www.instagram.com/domchamenc/Decorate your life!

Europosters is al vanaf 1999 een begrip. In de loop der tijd werden wij een van de grootste verkopers van posters, fotobehang, schilderijen, reproducties en allerhande merchandise. Jaar op jaar groeit ons bedrijf groter en proberen wij ons aanbod aan jouw voorkeuren aan te passen. We kunnen je posters printen, je foto's inlijsten of je inspireren met onze blog waar je veel nieuws op het gebied van films en tv-series kan vinden, of gloednieuwe ideeën voor interieurdesign kan opdoen.

Bezoek onze website en ontdek wat er nog ontbreekt in jouw huis.

 

Wij bieden u 100% tevredenheidsgarantie!

Mocht u niet tevreden zijn met uw aankoop, dan kunt u deze binnen 30 dagen na ontvangst terugsturen. Het product wordt dan gratis vervangen of u krijgt uw geld binnen 3 werkdagen terug.


© 1999 – 2019 Europosters Alle rechten voorbehouden.

E-Mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (alleen in het Engels)

Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken. Meer informatie Akkoord. ×
Top